Tieturvakortti Helsinki – 82 € – Tieturva 1 kurssi

* Tieturvakortti Helsinki - markkinoiden edullisin hinta * Toteutuu aina - ei peruutuksia * Sisältää lounaan ja kahvit * Paljon parkkitilaa * Huippukouluttajat

Tieturvakortti Helsinki – Tieturva 1 kursseista

Hinta 82 € pitää sisältää kaiken – ei piilotettuja kuluja.  Mm. koulutusmateriaalit, lounas, kahvit ja parkkipaikka sisältyvät hintaan.

Suosittelemme ilmoittautumaan hyvissä ajoin varmistaaksesi paikkasi kurssilta.  Valitsemasi koulutuspäivä järjestetetään varmasti!

Saat vahvistuksen ilmoittautumiselle ensimmäisinä arkipäivinä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumiset manuaalisesti.

Koulutus alkaa klo 8:00.

Kuljettajat saavat koulutuspäivästä jatkotason rekisteröinnin.

Tieturvakorttikoulutukset – muissa Suomen kaupungeissa

Etsitkö ammattipätevyyskoulutusta muualla Suomessa?

Järjestämme pätevyyskoulutuksia koko Suomen alueella.  Löydät ne verkkosivulta www.koulutusmaailma.fi.

Tieturvakortti Helsinki - alkavat koulutukset

31.05.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

11.06.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

28.06.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

Tietoa tieturvakorttikurssista

Toteutuslupaus: valitsemasi tieturvakorttikurssi järjestetään varmasti

Kursseja ei peruuteta mistään syystä - saat suoritettua kurssin varmasti valitsemanasi päivänä.

Kaikki tarjoilut sisältyvät kurssin hintaan

Huippukoulutuksen lisäksi tarjoamme sinulle lounaan ja kahvit.

Et maksa myöskään parkkipaikasta

Koulutukset helppojen kulkuyhteyksien päässä. Saat autosi helposti parkkiiin.

LIS Group Oy on Suomen johtava EHS-alan kouluttaja

Suomen suurimmat yritykset luottavat LIS Group:iin. Osaavat kouluttajat takaavat miellyttävän koulutuspäivän.

Tieturva 1 -kurssi on tarkoitettu kaikille tietyömailla työskenteleville henkilöille.

Tieturvakurssin suorittaminen kestää yhden (1) päivän. Kurssin suorittanut henkilö saa ammattipätevyytensä todentamiseksi Tieturva 1-kortin.

Kortti on voimassa viiden (5) vuoden ajan suorittamispäivämäärästä.

Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä ja työn johtamiseen osallistuvilta henkilöiltä Tieturva 1 -pätevyyttä. Se on myös edellytys Tieturva 2 -jatkokurssille osallistumiselle. Tieturvakortti Helsinki - koulutukset lähelläsi nopealla aikataululla

Liikenneviraston tavoitteena on perehdyttää tiellä työssä olevat henkilöt liikenteen vaaroihin ja edistää työyhteisön turvallisuutta.

Tieturvakoulutuksesta on mahdollista saada kuljettajien jatkotason rekisteröinti. Rekisteröinnin hinta 17 € ja käsittelymaksu 9 €.

Hinta 82 € on tarjoushinta, joten siitä ei ole mahdollista saada yrityssopimusten mainitsemia alennuksia.

Kuinka toimit, jos voimassa oleva korttisi on kadonnut?

Jos tieturvakorttisi on kadonnut, voit lukea uuden kortin hankkimisesta SPEK:n sivuilta linkistä tieturvakortti.

Tieturva 1 kurssin kouluttaja

LIS Group Oy - Suomen johtava turvallisuusasioiden kehittäjätalo

Tieturva 1 koulutukset järjestää LIS Group Oy, jonka EHS-alan koulutuksiin luottavat myös useat Suomen suurimmat yritykset. Tutustu yritykseen LIS Group Oy:n verkkosivuilla https://www.lis.fi.

Koulutuspaikka

Ravintola Kaari, Heidehofintie 2 01300 VANTAA

Koulutuksen kesto

8 tuntia