Tieturvakortti Lahti – 82 € – Tieturva 1

** Tieturvakortti Lahti -koulutuksemme toteutuvat aina 100 % ** Tieturva 1 kurssi - nyt vain 82 € ** Ilmainen lounas ja parkkeeraus ** Suomen suurimmat yritykset luottavat koulutustarpeissaan järjestäjään ja sen kouluttajiin. Luota sinäkin!

Tieturvakortti Lahti – Tieturva 1 koulutukset

Edullinen kampanjahinta 82 € on markkinoiden edullisin.

Kampanjahinta sisältää kaiken – ilmainen parkkipaikka, lounas, kahvit, kortti ja muut materiaalit.

Suosittelemme ilmoittautumaan jo hyvissä ajoin varmistaaksesi paikan kurssilta.  Ilmoittautuminen vahvistetaan ensimmäisinä arkipäivinä, koska ne  käsitellään manuaalisesti.

Kun ilmoittaudut verkossa, niin toimiston työntekijät käsittelevät ilmoittautumiset arkipäivinä.  Saat vastauksen toimiston väeltä, kun ilmoittautumiset on käsitelty.

Koulutus alkaa klo 8:00.

Koulutus toteutetaan suomeksi. Ilmoittautumalla tai saapumalla koulutukseen vahvistat, että ymmärrät riittävän hyvin suomen kieltä.

Koulutettavan on kuitenkin mahdollista tuoda mukanaan oma tulkki, jonka on oltava riittävän ammattitaitoinen ja joka tuntee työturvallisuuteen liittyvät käsitteet ja termit niin, että pystyy ne kääntämään ymmärrettävästi. Tulkkaus ei saa häiritä muuta opetusta.

Kuljettajat saavat koulutuksesta jatkotason pätevyyspäivän rekisteröinnin. Hinta rekisteröinnille on 17 € + käsittelymaksu 9 €.

Kurssin hinta on tarjous, joten siitä ei voi saada paljousalennuksia, jotka mainitaan yrityssopimuksissa. Jos etsit yksityistä ryhmäkoulutusta yritykselle, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pyydä tarjous ryhmälle tästä.

Muut pätevyyskoulutukset ympäri Suomen

Tieturvakoulutukset sekä lukuisat muut pätevyyskoulutukset koko Suomessa löydät verkko-osoitteesta www.koulutusmaailma.fi.

Tieturva 1 Lahti - alkavat koulutukset

Yleistä tieturvakoulutuksista

Tieturva 1 koulutus, jonka kurssit pidetään 100 % varmasti

Kursseja ei peruuteta koskaan esim. pienen osallistujamäärän vuoksi. Koulutus toteutuu joka kerta!

Lounas ja kahvitarjoilut kuuluvat hintaan

Panostimme tarjoiluihin. Meillä et maksa lounaasta ja kahvitarjoiluista ekstraa.

Parkkeeraus on ilmaista

Koulutukseen on helppo saapua omalla autolla ja parkkipaikkoja on riittävästi.

Kouluttajat saavat sinut viihtymään

Järjestäjä on Suomen johtava EHS-kehittäjä Kiwa Inspecta, jonka kouluttajat tekevät päivästäsi mielenkiintoisen.

Tieturva 1 kurssin suorittaminen vaaditaan kaikilta Suomen teillä työskenteviltä henkilöiltä. Liikennevirasto edellyttää kurssin läpikäymistä sekä suorittavan työn tekijöiltä että työnjohdolta. Tieturvakortti Vantaa - koulutukset toteuttaa LIS Group Oy

Päivän kestävän kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 1 -kortin.

Kortin voimassaoloaika on viisi (5) vuotta.

Tieturva 1 kurssi on vaatimus myös Tieturva 2:een osallistumiselle.  Tieturva 2 kurssi on suunnitteluun ja työnjohdollisiin tehtäviin osallistuvien jatkokurssi.

Mikä on kurssin tavoite?

Liikennevirasto varmistaa Tieturvakorttikoulutuksilla tiellä työskentelevien yleisen perehdytyksen ja tietämyksen liikenteen aiheuttamiin vaaratekijöihin ja työskentelyn edellytyksiin.

Voit lukea lisää koulutuksesta SPEK:n sivuilta linkistä Tieturva 1.

Kouluttaja - Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta - Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa.

Tieturvakorttikoulutukset toteuttaa Kiwa Inspecta. Suomen johtavaan tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyritykseen luottavat myös useat Suomen suurimmat yritykset. Tutustu yritykseen verkkosivuilla www.kiwa.com.

Koulutuspaikka

Ravintola Lokki, Jalkarannantie 19, 15900 Lahti

Koulutuksen kesto

8 tuntia