Tieturvakortti Vantaa – 82 € – Tieturva 1

** Tieturvakortti Vantaa -koulutuksemme toteutuvat aina 100 % ** Tieturva 1 kurssi - nyt vain 82 € ** Ilmainen lounas ja parkkeeraus ** Suomen suurimmat yritykset luottavat koulutustarpeissaan järjestäjään ja sen kouluttajiin. Luota sinäkin!

Tieturvakortti Vantaa – Tieturva 1 koulutukset

Edullinen kampanjahinta 82 € on markkinoiden edullisin.

Kampanjahinta sisältää kaiken – ilmainen parkkipaikka, lounas, kahvit, kortti ja muut materiaalit.

Osallistujapaikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Kun ilmoittaudut verkossa, niin toimiston työntekijät käsittelevät ilmoittautumiset arkipäivinä.  Saat vastauksen toimiston väeltä, kun ilmoittautumiset on käsitelty.

Koulutus alkaa klo 8:00.

Kuljettajat saavat koulutuksesta jatkotason pätevyyspäivän rekisteröinnin. Hinta rekisteröinnille on 17 € + käsittelymaksu 9 €.

Edulliset kampanjahinnat ovat tarjoushintoja, joten niistä ei ole mahdollista saada yrityssopimusten sisältämiä alennuksia.

Muut pätevyyskoulutukset ympäri Suomen

Tieturvakoulutukset sekä lukuisat muut pätevyyskoulutukset koko Suomessa löydät verkko-osoitteesta www.koulutusmaailma.fi.

Tieturva 1 Vantaa - alkavat koulutukset

26.07.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

13.08.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

23.08.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

06.09.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

18.09.2019 | Vantaa | Katso sijainti kartalla

Yleistä tieturvakoulutuksista

Tieturva 1 koulutus, jonka kurssit pidetään 100 % varmasti

Kursseja ei peruuteta koskaan esim. pienen osallistujamäärän vuoksi. Koulutus toteutuu joka kerta!

Lounas ja kahvitarjoilut kuuluvat hintaan

Panostimme tarjoiluihin. Meillä et maksa lounaasta ja kahvitarjoiluista ekstraa.

Parkkeeraus on ilmaista

Koulutukseen on helppo saapua omalla autolla ja parkkipaikkoja on riittävästi.

Kouluttajat saavat sinut viihtymään

Järjestäjä on Suomen johtava EHS-kehittäjä, jonka kouluttajat tekevät päivästäsi mielenkiintoisen.

Tieturva 1 kurssin suorittaminen vaaditaan kaikilta Suomen teillä työskenteviltä henkilöiltä. Liikennevirasto edellyttää kurssin läpikäymistä sekä suorittavan työn tekijöiltä että työnjohdolta. Tieturvakortti Vantaa - koulutukset toteuttaa LIS Group Oy

Päivän kestävän kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 1 -kortin.

Kortin voimassaoloaika on viisi (5) vuotta.

Tieturva 1 kurssi on vaatimus myös Tieturva 2:een osallistumiselle.  Tieturva 2 kurssi on suunnitteluun ja työnjohdollisiin tehtäviin osallistuvien jatkokurssi.

Mikä on kurssin tavoite?

Liikennevirasto varmistaa Tieturvakorttikoulutuksilla tiellä työskentelevien yleisen perehdytyksen ja tietämyksen liikenteen aiheuttamiin vaaratekijöihin ja työskentelyn edellytyksiin.

Voit lukea lisää koulutuksesta SPEK:n sivuilta linkistä Tieturva 1.

Kouluttaja - LIS Group Oy

LIS Group Oy - arvostettu EHS-kehitystalo

Tieturvakortti -koulutuksen järjestämisestä vastaa LIS Group Oy. LIS Group järjestää ympäristö-, terveys- ja turvallisuusalan koulutuksia myös Suomen suurimmille yrityksille.

Voit tutustua yritykseen verkko-osoitteessa https://www.lis.fi.

Koulutuspaikka

Ravintola Kaari, Heidehofintie 2 01300 VANTAA

Koulutuksen kesto

8 tuntia