Tieturva 1 Helsinki - koulutus lähellä sinua pääkaupunkiseudulla

Tieturva 1 Helsinki - markkinoiden edullisimpaan hintaan 82 €. Koulutuspaikalle on helppo saapua omalla autolla - runsaasti parkkitilaa ja ilmainen parkkipaikka. Herkullinen lounas ja kahvitarjoilut sisältyvät hintaan. Huippukouluttajat varmistavat sen, että koulutuspäivästä tulee viihdyttävä.

Tietoa kurssista - Tieturva 1 Helsinki

Tieturva 1 Helsinki ja lähiseutu - ammattipätevyyskoulutukset nopealla aikataululla

• Koulutus nopealla aikataululla – kursseja on viikoittain lähelläsi pääkaupunkiseudulla.
  • Hinta 82 € on markkinoiden edullisin.
  • Hinta sisältää kaiken, mm. herkkulounas, kahvitarjoilut, parkkipaikan, koulutusmateriaalit.
  • Koulutuksen järjestää tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyritys Kiwa Inspecta
  • Koulutuspaikka: Heidehofintie 2, 01300 Vantaa. Se on helppojen liikenneyhteyksien päässä.
  • Kouluttajamme ovat alan parhaimmistoa ja tekevät koulutuspäivästäsi mukavan.
  • Koulutuksen kautta pystyt saamaan myös kuljettajien jatkotason ammattipätevyyspäivän rekisteröinnin.  Sen hinta on 17 € plus käsittelymaksu 9 €.
  • Koulutuksen edullinen hinta on kampanjahinta, joten siitä ei ole mahdollista saada yrityssopimusten tarjoamaa prosentuaalista lisäalennusta.

Katso Koulutuspäivät

Yleistä tieturvakoulutuksesta

• Tieturvakurssi 1 on tarkoitettu niille, jotka työskentelevät mm. yleisillä teillä ja kaduilla.
  •

Tieturvakorttikoulutusten tavoitteena on perehdyttää teillä työskentelevät mahdollisiin vaaratekijöihin. Koulutukset auttavat tunnistamaan ja hallitsemaan teillä liikkumisen riskejä.
  • Kurssi on yhden päivän mittainen. Kun suoritat kurssin ja sen sisältämän tutkinnon, olet oikeutettu saamaan henkilökohtaisen Tieturvakortin.
  • Kortti on voimassa viiden (5) vuoden ajan. Kortti uusitaan käymällä kurssi uudelleen.
  • Kortti tarvitaan myös Tieturva 2 -jatkokurssille osallistumiseen.

Kuka tarvitsee tieturva 1 koulutuksen?

Liikennevirasto, joka vastaa Suomen tieverkostosta, vaatii kaikilta yleisillä teillä työskenteviltä ja työnjohtamiseen osallistuvilta Tieturva 1 -kortin.

• Työntekijät, jotka työskentelevät teiden pitoon liittyvissä töissä.
  • Auton kuljettajilta, jotka kuljettavat tien päällystykseen sekä muihin tietöihin liittyviä materiaaleja.
  • Tiekoneen kuljettajilta, kun kyseessä ei ole kertaluonteinen työ.
  •

Muut työntekijät, jotka osallistuvat yleisten teiden kunnossapitoon.

Ilmoittautuminen – Tieturvakurssit Helsinki

Katso koulutuspäivät linkistä Tieturva 1 Helsinki ja ilmoittaudu nyt!

Ilmoittaudu nyt!